Styr solljuset med markis

Fönster är ett sätt att få in ljus och luft i bostaden, och tur är det väl att utvecklingen har gått framåt så pass mycket att man idag kan använda sig av en markis istället för träluckor eller tjocka gardiner.
Även om vi vill få in ljus i våra hem så vill vi så klart inte bli bländade. Genom att använda oss av någon typ av solskydd så kan vi själva styra hur mycket solsken som släpps in genom fönstret. Det finns en mängd olika solskydd att välja mellan, men det finns bara ett sätt att använda solskydd och fortfarande ha full utsikt, och det är genom att använda en markis!markis

En markis är mer än bara solskydd

En markis är inte bara ett solskydd utan även ett smycke för fastigheten. Den kan ge nytt liv åt fasaden som inte går att framkalla på annat sätt. Med en markis ur vårt sortiment kan du själv bestämma alla detaljer såsom färg, form och storlek. Vi kan stolt berätta att när kunder kommer in till oss för att skapa sin markis så brukar det alltid ske med ett leende på läpparna och ett gott humör. I vårt sortiment finns det något för alla smaker och hus! Dessutom erbjuder vi rådgivning där vi hjälper till att ta fram olika alternativ som kan vara just det du söker. Vi tar även noggrant hänsyn till väderstreck, placering av huset med mera. Allt för att vi tillsammans med dig ska kunna välja den bästa markisen för ditt hus.

Vi jobbar enbart med bästa kvaliteten

Eftersom en markis får utstå väder och vind samt ständigt solljus så krävs det tyg av mycket bra kvalitet. Våra tyger är därför speciellt framtagna för att användas till markiser, och tål många år av det hårda slitage som solens strålar medför. Det enda som en markis från oss behöver är en rengöring då och då, och även där kan vi ge råd och hjälpa till. Vi erbjuder alltså inte bara rådgivning och design av din markis, utan också skötselråd du får med dig hem. Dessutom kan vi bistå med såväl montage som reparationer vid behov.