Om oss

Vi är den lilla firman med den stora kompetensen. Vi har över 30 års erfarenhet när det gäller markis i Stockholm och vi kan allt om solskydd och insynsskydd. Till oss kan du vända dig när du vill montera solskydd för första gången, men också när du behöver byta ut gamla, slitna eller felaktiga markiser. Med vår långa erfarenhet i branschen kan vi snabbt beräkna vad som fungerar bäst för ditt hus.

Vår erfarenhet – din trygghet

Kontakta oss när det gäller markiser, persienner och andra solskydd! Vi hjälper dig gärna. Vi har ett fullt sortiment med alla sorters solskydd för alla tillfällen och byggnader. Vare sig du bor i lägenhet och behöver markis och skydd till din balkong eller om det gäller en terrass på en villa så har vi både kompetensen och materialen. Inget jobb är för komplicerat för oss.

Börjar dina markiser se urblekta och ledsna ut? Har funktionen försämrats eller kan du inte längre manövrera dem? Då kommer vi och hjälper dig. Vi bedömer om dina solskydd kan renoveras eller om det är bäst att byta ut systemet mot ett mer modernt och ändamålsenligt sådant.

Din allround-leverantör av solskydd och insynsskydd

Utnyttja fördelarna med att ha samma kontakt för alla dina solskydd och insynsskydd. Vi ser till så att din villa eller din lägenhet får ett enhetligt utseende och ett tillräckligt solskydd. 

Alla önskar vi ljus och sol men ingen vill ha stekhett solsken som bleker textilier och förstör ens sömn. Ta kontakt med oss för att få en offert!