Våra tjänster

Vi vill vara ditt förstahandsval när det gäller markiser i Stockholm. Vi har ett brett sortiment produkter för solskydd och vi besitter både erfarenhet och expertkunskaper. Hos oss får du alltid hjälp och råd när det gäller allt inom markiser, persienner och andra slags solskydd och insynsskydd.

Vi kommer ut till dig och inspekterar din fastighet. Tack vare vår goda erfarenhet kan vi alltid föreslå en bra lösning utefter dina behov. Vi har markiser, persienner och gardiner. Du kommer garanterat att hitta något som passar för just dig och ditt hem.

Exempel på våra tjänster

Vi projekterar och inventerar ditt behov av solskydd och insynsskydd. Vi föreslår lämpliga alternativ som du sedan får ta ställning till. Vi monterar och installerar alla typer av utrustning för markis i Stockholm. 

Hos oss finner du inte bara traditionella markiser. Vi har alla typer av solskydd för dina fönster, din balkong och din terrass. Behöver du lamellgardiner eller träpersienner har vi precis det du letar efter. När du söker ovanliga lösningar på vanliga problem så finns vi här för dig. Alltid redo!

Kontakta oss för förfrågningar och offerter

Inget inom solskydd och insynsskydd är oss främmande. När du behöver hjälp finns vi tillgängliga för att hjälpa dig. Slå oss en signal eller kontakta oss via mail. 

När vi arbetar har vi fullt fokus på dig som kund. Det händer därför att vi inte kan svara i telefon då vi är mitt i ett projekt, och vi beklagar detta och hoppas på er förståelse. Skicka ett sms, maila eller tala in ett meddelande!