Styr solljuset med en markis

Fönster är ett sätt att få in ljus och luft i bostaden, och det är positivt att utvecklingen har gått framåt så pass mycket att man idag kan använda sig av en markis i stället för träluckor eller tjocka gardiner. Även om vi vill få in ljus i våra hem vill vi så klart inte bli bländade. Genom att använda oss av någon typ av solskydd kan vi själva styra över hur mycket solsken som släpps in genom fönstret. Det finns en mängd olika solskydd att välja mellan, men det finns bara ett sätt att använda solskydd och fortfarande ha full utsikt, och det är genom att använda markiser!

Mer än bara solskydd

En markis är inte bara ett solskydd utan även ett smycke för fastigheten. Den kan ge nytt liv åt fasaden som inte går att framkalla på annat sätt. Med de som ingår i vårt sortiment kan du själv bestämma alla detaljer såsom färg, form och storlek. I vårt sortiment finns det något för alla smaker och hus! Dessutom erbjuder vi rådgivning där vi hjälper till att ta fram olika alternativ som kan vara just det du söker. Vi tar även noggrant hänsyn till väderstreck, placering av huset med mera. Allt för att vi tillsammans med dig ska kunna välja den bästa markisen för ditt hus.

Vi jobbar enbart med den bästa kvaliteten

Eftersom en markis får utstå väder och vind samt solljus krävs det tyg av mycket bra kvalitet. Våra tyger är därför speciellt framtagna för att användas till markiser, och tål många år av det hårda slitage som solens strålar medför. Det enda som markiser från oss behöver är en rengöring då och då, och även där kan vi ge råd och hjälpa till. Vi erbjuder alltså inte bara rådgivning och design, utan också skötselråd du får med dig hem. Dessutom kan vi bistå med såväl montage som reparationer vid behov.