Exempel på våra tjänster

Några exempel på våra tjänster och produkter inkluderar de nedan.

img

Markiser

Vi erbjuder flera olika typer av markiser. Detta rör sig bland annat om terrassmarkiser, fönstermarkiser, vertikalmarkiser, balkongmarkiser, och zipscreens vilket är en exklusivare variant av vertikalmarkiser. Oavsett vilken av dessa markiser du föredrar hjälper vi dig med transport och montering av de.

img

Persienner

Vi erbjuder också persienner. Detta handlar bland annat om aluminiumpersienner och träpersienner. Även när det gäller persienner hjälper vi dig med transport och montering av dessa.

img

Gardiner

Även gardiner är något som du kan köpa hos oss. Vi erbjuder plisségardiner och lamellgardiner, eller vertikalgardiner som de också kallas. Också dessa kan vi hjälpa dig med att montera och justera om du så önskar.

img

Balkongskydd

Det finns flera fördelar med att skaffa sig ett balkongskydd till sin balkong. Bland mycket annat kan det ge din balkong en ombonad känsla samtidigt som det också fungerar som ett skydd mot insyn samt ett vindskydd. Självklart hjälper vi dig även med transport och montering när det kommer till balkongskydd.